Inleiding     
Op verschillende scholen en bibliotheken hebben de Gouden @penstaart verkiezingen van 2003 plaatsgevonden. Van een aantal verkiezingen zijn hier leuke foto's, prachtige powerpoint presentaties en verslagen terug te vinden.

Verkiezing in Langedijk     
Op 13 februari heeft de PABO uit Alkmaar de Gouden @penstaart verkiezing georganiseerd op basisschool de Koolvlet in Langedijk. Harmke Snijdewind doet in onderstaand document verslag van deze dag.

Verslag.pdf (27 kb)
 
Verkiezing in Zoetermeer   
De bibliotheek in Zoetermeer heeft op 14 februari voor het eerst de Gouden @penstaart verkiezing georganiseerd.Klik op de foto of op deze tekst om meer te zien van deze verkiezing!

Verkiezing in Kerkrade   
Basisschool d'r Durpel heeft in samenwerking met Hogeschool PABO Zuyd de Gouden @penstaart verkiezing 2003 georganiseerd. Klik hier voor het fotoverslag:

Fotoverslag verkiezing Heerlen

Enkele powerpointpresentaties:

zoombinies.ppt (360 kb)
nationalekinderkrant.ppt (999 kb)
likaentimo.ppt (4,818 kb)
 
Verkiezing in De Bilt   
Op basisschool De Rietakker in de Bilt heeft groep 8 op 17 februari deelgenomen aan de Gouden @penstaart verkiezing. De leerlingen hebben voor de laatste ronde van de Gouden @penstaart verkiezing mooie presentaties gemaakt. Kijk maar eens!

defantasie.ppt (289 kb)
nationalekinderkrant.ppt (299 kb)
pepperme.ppt (1,562 kb)
mijnvriendjunior.ppt (262 kb)
zoombinies.ppt (258 kb)

Verkiezing in Dordrecht   
Ook in Dordrecht heeft de Gouden @penstaart verkiezing 2003 plaatsgevonden. Klik op de foto of op de tekst hieronder om het fotoverslag van de PABO studenten te zien.

Fotoverslag verkiezing in Dordrecht