Introductie     
Welkom bij het bedrijven gedeelte van de Gouden @penstaart website.
Dit gedeelte is bedoeld voor de makers van cd-roms en websites voor de jeugd. Als u een website of cd-rom gemaakt heeft en u wilt meedoen met de Gouden @penstaart verkiezing kunt u zich op deze pagina aanmelden.
In 2004 wordt de Gouden @penstaart voor de vijfde maal uitgereikt...

De prijsuitreiking vindt plaats begin maart 2004 en zal uitgebreid in de pers aan bod komen. Voor de makers betekent een nominatie of het winnen van de prijs een belangrijke erkenning voor de kwaliteit van hun product. Bovendien tellen de meningen van kinderen van scholen in het gehele land die hun mening geven over de cd-roms en websites. Als je de Gouden @penstaart-prijs hebt gekregen, is dat dus niet zomaar iets! Trouwens, alle deelnemers die de eindronde halen, krijgen uitgebreide juryrapporten van de kinderen. Zo komt u als maker echt te weten wat de kinderen van uw product vinden.
Genomineerden, finalisten en winnaars van de Gouden @penstaart mogen het Gouden @penstaart LOGO op hun producten afbeelden, een keurmerk voor en door kinderen!
 

 
Reglement en criteria      
Reglement en criteria voor deelname zijn: algemene goede kwaliteit (beeld, geluid, gebruikersvriendelijkheid), geschiktheid voor de leeftijdsgroep, kwaliteit van de verhaallijn.
Mate van samenspel (participatie), mate van interactie (samenspel) en culturele beleving. Lees hier alle details.
 


Deadlines en Agenda     

Als u met uw cd-rom en/of website mee wilt doen met de verkiezing van de Gouden @penstaart 2004 kunt u die insturen tot 15 november 2003. De volledige agenda met alle deadlines en belangrijke data is te vinden onder 'Agenda en nieuws'.

 
 
Meld uw product aan!     
Indien u een website of cd-rom gemaakt heeft en u wilt meedoen met de Gouden @penstaart verkiezing kunt u zich hier aanmelden.