Reglement     
Deelname aan de Gouden @penstaart verkiezingsrondes is alleen mogelijk voor scholen, bibliotheken en naschoolse opvang organisaties.

Sluiting van de aanmeldingstermijn is op 1 december 2003.

U bent geheel zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkiezingsdag op uw school, bibliotheek of naschoolse opvang. Waag Society zal u voorzien van zo duidelijk mogelijke instructies en lesbrieven. U kunt desgewenst begeleiding vragen van medewerkers van Waag Society (niet technisch).

U dient zelf voor voldoende, goed werkende computers met verbinding tot het internet en cd-rom spelers te zorgen.

De verkiezingsronden worden uitgevoerd met kinderen in groep(en) 7 en/of 8 (9-12 jaar). De periode waarbinnen de verkiezingsronden op uw school plaatsvindt is 20 januari en 27 februari 2004.

Door deel te nemen aan de Gouden @penstaart verkiezing verplicht u zich om de jurybeoordelingen en top 3 verkiezing van uw school voor 28 februari mee te delen aan de Waag Society. Dit kan eenvoudig via de jurytool, via het internet, waar wij u een toegangscode voor zullen geven.

      [ terug naar het school-gedeelte ]
  De cd-rom titels uit het Gouden @penstaart doe-het-zelf pakket worden na insturen van de juryrapportage eigendom van uw school of naschoolse opvang. Bibliotheken ontvangen in de regel geen cd-roms omdat bij de meeste bibliotheken geen cd-rom spelers aanwezig zijn.

Kosten van het Gouden @penstaart doe-het-zelf pakket bedragen 75 euro voor scholen en naschoolse opvang. Voor bibliotheken is de prijs 15 euro (geen cd-roms).

Na aanmelden is geen restitutie van de kosten meer mogelijk.